Allmänt, Pizza/pajer, Vegetariskt. Tyvärr jag kan inte ta på mig äran för receptet till den här godbiten, men jag känner ändå att jag vill dela den med er
Svamppizzamed getost, fikonoch serrano. En underbart god höstpizzamed mustiga smaker. Det blev till att testa nya och underbara smakkombinationer på pizzan häromkvällen
Kvällens pizza toppades med krämig och nötig brieost, parmaskinka, oliver ochfikonbalsamicosirap. Garnera med lite bladpersilja eller basilika och rippla över lite fikonbalsamicovinäger
Pizza Bianco med portabello ochfikon är som en dröm i smaker. När pizzan är färdiggräddad, toppa med pinjenötter, bladspenat och rejält med hyvlad parmesan
Dra några varv med pepparkvarnen över pizzan strax innan servering. fördela löken över de båda pizzabottnarna, lägg sedan ut rödbetsskivorna följt av chèvre och solrosfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.