Eftersom jag tycker om bröd som är gjort med en blandning av kokosnötsmjöl och mandelmjöl testade jag igår att blanda ihop en nypizzabottenoch den blev jättegod
Både jag och maken var nöjda med vår "nya" pizza. Krydda lite medpizzakrydda. Jag har komponerat ihop en nypizzabotten efter har surfat en hel del på nätet och inspirerats av alla möjliga glutenfria pizzabottnar
Det var meningen att jag skulle göra en pizza på kokosmjöl och mandelmjöl idag så jag började leka med LCHF´s bakerix men det ville sig inte så jag provade att ta bort hälften och tillsätta sojamjöl, men det kändes inte rätt det heller
Lekte ihop en nypizza idag med en annan botten. Men den var så lätt att göra att jag gör helt klart om den igen… jag kan lova att det gick snabbare att tillaga den än att ringa efter en hemkörnings pizza om även skulle varit laddad med bra mycket mer onyttiga kalorier
När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizzamed pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
På nyårsdagen bjöds pizza här i huset, liksom på många andra håll. Nu har jag exprimenterat fram en botten som jag är riktigt nöjd med, och som jag gärna delar med mig receptet av
Ta ut pizzanoch fördela skinka, soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola och basilika över pizzan. Sätt in de långpannor eller plåtar som du ska baka pizzan på så att de är varma när du lägger på pizzadegen
4 8 mellanstora tortillabröd 150 g färskost 125 g mozzarella 200 g grovriven halloumiost 1/2 skivad zucchini finrivet citronskal rostade mandelspån att toppa med Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.