Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan medvitlökoch chili och sedan kyla den
Vi stekte till några stora räkoroch kryddade medvitlök, chili och lime. Smaka av med salt. Fräs räkorna i olja och lägg i chilin, vitlökenoch pressa i limen
Med den här pizzan passar jag också på att tävla om en assistent hos Jennie på Kalasgott. Skala räkorna, och fördela dem, musslor och tomater över pizzan
Servera med bröd och/eller sallad. För en gång skulle blev de perfekt tillagade, varken sega, hårda eller torra (jo jag har lyckats med det mesta i räkväg)
Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizzamed svamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
Hacka lök ochvitlökoch stek på medellåg värme i en kastrull tills de mjuknat. Vitlök. The post Glutenfri pizzamed lime – och ingefärsmarinerade räkor + massa koriander, mynta och granatäpple appeared first on Hur bra som helst
Smaka av medvitlökoch salt och peppar. Då har du en såsbas med väldigt koncentrerad smak. Det sista du gör precis innan servering är att lägga i räkorna i såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.