Recept och tillvägagångs sätt på den snurrade pizzan finns på bloggen -kategori "mat". Valet föll självklart på en en hembakad pizza med lite tjockare botten
Hemmagjord pizza är bra mycket godare än köpepizza, här toppad med ruccola och krasseblommor. 3 st färska chorizokorvar, starka i skivor. Rör ihop såsen och bred ut den på degen, fördela toppingen och ställ in pizzan i ugnen 250 grader 10 - 15 minuter, strö på lite ruccolasallad och servera. 3 st färska chorizokorvar, starka i skivor
Pizza kanske inte precis låter som det hälsosammaste i de flestas öron, men faktum är att det är en rätt som går att variera på massor av vis - det finns tusentals varianter på just lite mer näringsrika, smakrika pizzor
Pizzasås. Jag hade några färdiga pizzabottnar hemma från fontana och slängde lite snabbt ihop 2 onsdagspizzor. Bred på pizzasåsen på den färdiga pizzabotten, lägg på fyllningen, toppa med ost och sätt in i ugnen ca 5-7 minuter på 225-250 grader. ca 5-7 minuter p. 225-250 grader
Så jag tänkte efter och funderade på hur en pizzabotten verkligen ska göras. Det var meningen att jag skulle göra en pizza på kokosmjöl och mandelmjöl idag så jag började leka med LCHF´s bakerix men det ville sig inte så jag provade att ta bort hälften och tillsätta sojamjöl, men det kändes inte rätt det heller
Pizzabotten gjord på butternut squash blev riktigt smakrikt och gott. Hans pizza hade en liten annan topping (som ni kanske förstår) men nedan ser ni vad jag hade på min
Lekte ihop en ny pizza idag med en annan botten. Men den var så lätt att göra att jag gör helt klart om den igen… jag kan lova att det gick snabbare att tillaga den än att ringa efter en hemkörnings pizza om även skulle varit laddad med bra mycket mer onyttiga kalorier
Kavla ut degen till två stora runda pizzaformar eller på en plåt. Pizzadeg. Pizzakrydda. Grädda mitt i ugnen i 225 grader i 15-20 minuter. 1 burk (ca 600-800g) ananas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.