finhackade vitlöksklyftor. pasta som tagliatelle eller spaghetti. Häll av vattnet till pastanoch tillsätt pastan i stekpannan, blanda runt och servera med smulad fetaost
Skär fläskytterfilen i skivor och krydda med salt, peppar och salvia och stek skivorna i smör/rapsolja tills de fått fin färg, ej för länge då blir de torra
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Strimla basilikaoch strössla över. Servera med några stänk tryffelolja ochvitlöksbröd. När köttet fått yta, sänk värmen, ha ner hackad gul lök, vitlökoch svamp i pannan
Koka pastan enligt instruktioner, och låt den sedan rinna av ordentligt i ett durkslag. Lägg i de hela cocktailtomaterna i fläskfilén med såsen, så att tomaterna blir ljumma
Rör ner soltorkade tomater, timjan, köttbuljong, portvin, grädde och mjölk. Fräs champinjoner, lök ochvitlök i olivoljan och låt det bli färdigstekt på medelvärme
Tillsätt grädde, soltorkade tomater ochvitlök. Hacka löken och strimla de soltorkade tomaterna. Smaksätt medbasilika, salt, nymald svartpeppar och chili flakes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.