Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacottaoch här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacottamed vit chokladmousse
Chokladmousse tårta med mandel och hasselnötsbotten toppadmed hallon spegel. En lite annorlunda botten som är som en cheesecakebotten men med nötter den ger textur åt tårtan och gör sig perfekt ihop med den lena chokladmoussen
Ingredienser Portioner. 4 4 dl grädde 4 msk gelésocker Multi 1 vaniljstång Hallongelé 200 g hallon 1 dl vatten 6 msk gelésocker Multi Till servering vit choklad Lägg till i inköpslistan
Skeda geléet över pannacottanoch låt stelna. Vid serveringen hyvlas mörk choklad över pannacottan. Blanda "hallonsaften" med gelésocker och låt koka ca ½ minut
Så här blev den, min allra första Pannacottamed tre smaker och tre lager. Det är inte svårare att göra en Pannacottamed tre lager än med ett, det tar lite längre tid att få den färdig bara
Eftersom detta blev min nyårsdessert lyxade jag till det med en hallonmousse mellan pannacottanoch hallonspegeln och serverade även ett skruvflarn för lite tuggmotstånd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.