Desserten kan självklart precis lika gärna serveras i glas eller portionsformar, toppad medhallonoch passionsfrukt ochmed ett helt flarn antingen lagt på kanten av glaset eller brutet i mindre bitar som sticks ner i pannacottan
En pannacottamedlakritschokladoch jag använde mig av den här chokladen, så himla god. Pannacotta är ju superenkelt och du behöver absolut inte använda socker tycker jag utan jag använder mig av stevia strö
Garnera medhallonoch citronmeliss. Blanda alla ingredienserna till lakritslagret i en kastrull. Blanda alla ingredienserna till hallonlagret i en kastrull och värm
denna gång fick det bli en enkel pannacottamed tillbehör som lyfter den istället, syrliga hallon, salt lakritsoch söt pannacotta, en dröm för smaklökarna
Klä en form med avtagbar botten med bakplåtspapper eller smöra och bröa formen. Den vita chokladen är lite lurig att smälta men vispa den efter ett tag med en visp så löser den sig
Istället serverade jag god vaniljglass med färska hallon som jag strödde "lakritssocker" över. I somras upptäckte jag att Sia har en glass med just den smaken, men det blev lite "för mycket" för min smak
Kommentarer
zetterberg91
Ska dödskallarna lösas upp helt?
Logga in eller Registrera för att kommentera.