Skär kycklinginnerfileerna i bitar och bryn dom med fisksås och svartpeppar som krydda. Bryn dom skivade morötterna tillsammans med purjon och pressade vitlöksklyftorna
Tillsätt hälften av kyckling- och vitlöksbuljongen, samt Sambal Oelek i pannan med risnudlarna. Rör om tills alla är täckta med olja och har blivit genomskinliga
Tillsätt hälften av kyckling- och vitlöksbuljongen, samt Sambal Oelek i pannan med risnudlarna. Rör om tills alla är täckta med olja och har blivit genomskinliga
Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – PadThai
I samband med mitt yrke är det ofrånkomligt att inte diskutera och kombinera mat och vin. Under ett par år arbetade jag som vinbonde och vinmakare i centrala Toscana
Detta efter att ha kikat runt och samlat lite inspiration från flera olika PadThai recept. Krama ur nudlarna och fräs dessa medkycklingenoch grönsakerna hastigt
I fredags var jag väldigt sugen på thaimatoch just på PadThaioch var helt inställd på att köpa detta men så fick jag se i senaste numret av Buffé att där fanns ett recept på just denna rätten så jag bestämde mig för att tillaga den själv istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.