När man varierar en favorit: Apelsinkaka med kaneltäcke och granatäpple
Kakor och Drömmar -
Kakor och Drömmar -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 2,5 dl socker
  • 2 ägg 4,5 dl vetemjöl
  • 3 tsk bakpulver
  • rivet skal från 2 apelsiner 1 dl pressad apelsinsaft
  • 2 dl filmjölk/yoghurt
  • Topping
  • 200 g smör, rumsvarmt
  • 1 dl råsocker
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 msk kanel (eller en blandning av ingefära, kanel, pomerans)
  • Ev dekoration
  • 2 dl florsocker
  • 1 - 1,5 msk vatten
  • granatäpplekärnor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.