Den här har en sötstark, kryddig smak utan rökighet men med hetta från min favoritsås D’Elidas. Till sommarens grillkvällar då man vill ha det lilla extra tillbehöret
Min allra godaste knäckäppelkaka. Ibland tar det lite tid, men efter drygt ett och ett halvt år tänkte jag nu ge min vän F receptet på den där ananaskakan som han bad mig om en tropisk natt i augusti förra året
Ibland tar det lite tid, men efter drygt ett och ett halvt år tänkte jag nu ge min vän F receptet på den där ananaskakan som han bad mig om en tropisk natt i augusti förra året
Sätt in i ugnen minst en timma, tills potatisen mjuknat och fått lite färg. Milda mini mat. (till en "normal form brukar det räcka med 2 st 2 1/2 dl mini mat-förpackningar)
Mina favorit-pastasorter som jag serverar såsen till är rårispasta och kikärtspasta. En smidig och snabb tomatsås som passar till zucchinipasta, raw lasagne och andra rawfoodrätter – eller så klart också till kokt, varm pasta
Vänd kycklingbenen efter tio-femton minuter, så att de blir jämnt tillagade. Min dos på två teskedar var det sista i botten på en inte alldeles ny burk
Recept på mingodaste slottsstek hittar du HÄR >>. Jag älskar att laga saftiga stekar med goda skysåser och allra minst inte tillbehören som kan förbered flera dagar i förväg
När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Receptet har min kompis Jenny fått av sin faster Yvonne och här ger jag det vidare. Vi åt den tillsammans med färsk lax i ugn, pressad potatis och en god sallad
Men först tänkte jag påminna er gamla läsare och tipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Lycka till. (10 minuter). Börja med att koka äggen. Medan du väntar på äggen så pressa ur så mycket vätska du kan från räkorna i lag och hacka dom lite
Fräs dem i lite matfett tills de är mjuka och glansiga. Tillsätt buljong, pressad vitlök och senap. Fräs svamp och paprika i lite matfett tills vätskan har kokat in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.