Det bästa med dennachokladigaefterrätt är att smeten kan förberedasdageninnan och sedan är det bara att grädda chokladfondanterna inför själva serveringen, sådant gillas starkt
Detta är verkligen något för de gottegrisar som gillar när det är sött, försött är vad det är. Först ut i år är en nyhet (förmig) och självfallet får du receptet – det är dags för skumtomte-fudge
Muscavodosirapen blev oväntat lyckad - mild, mörk, aromatisk och inte alls översöt. Det är inte ofta vi äter efterrätt, menidag låg enmogen, färsk ananas och pockade på uppmärksamhet på köksbänken
Men jag hade iallafallförberettefterrättenförkvällen, så den får ni här och nu istället. När ni läser det här befinner jag migien varm källa på ett SPA, och har det förhoppningsvis hur bra som helst
Dela jordgubbarna på mitten. Låt kallna på plåten. Blanda vin och socker och rör tills sockret smält. Gröp ut innehållet ur passionsfrukterna och rör ut med marmeladen
Ingredienserförkalkonen. (Detta för att kalkonköttet inte ska bli torr). Försåsen. Marinerad helkalkon iäpplen, soja, vitlöktillsammans med rotfrukter i ugn och en hemmagjord sås av själva kalkon buljongen och svartvinbärsgelé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.