På nyårsafton fick vi den här godaefterrätten, en creme brulee som är smaksatt med kaffe. Strö över råsocker och bränn meden gasolbrännare tills sockret smält
Jag förberedde dessa drinkar dagen innan genom att färga socker med lite röd pastafärg. Det har varit svårt att hinna och så kände jag att den passade bättre så här inför helgen
Steg-för-steg bilder på hur du göra dessa enkla bakelser (ni vet hur jag älskar enkla recept). Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
Varför inte världensenklasteLCHF-dessertmed färska jordgubbar och en vaniljkräm. Själv ska jag beta av engedigento-do lista, maila, redigera bilder, beställa hem hudvårdsprodukter som av någon konstig anledning har tagit slut på en och samma gång (usch det kommer kännas i plånboken) och förhoppningsvis räcker energin till ett litet onsdagsbak också
lägg lite av morötterna i taget i en potatispress och krama ur vätskan med hjälp av den). Här kommer det utlovade receptet på den fantastiska röstirulltårta som vi serverade till linsbiffarna som ni fick recept på igår (se här)
Jag tycker att det ska göras med äkta vaniljstång och vispgrädde och ha ett ganska tjockt lager med karamelliserat socker högst upp som man knackar hål på medskeden
)Som vanligt startade vi lördagenmed ett sent uppvaknande som följdes av en härlig "ligga-kvar-och-dra-sig-hur-länge-man-vill-känsla", långfrukost, middagsplanering, shopping och lite tråkigare måsten
Dök det helt plötsligt upp två tillfällendenna veckan med helt otroligt goda pajer. Huvudingrediensen är förståss kyckling, men sedan är den kryddad med dragon som bara gör den sååååå smarrig
Jag kryddade med svartpeppar och över allt det goda strödde jag över min favoritblandning på panko, grovriven parmesan och lite färk hackad timjan, salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.