Det var min allra första. Och hur roligt det faktiskt är att både baka och laga mat. Ibland så förvånar jag mig själv hur duktig jag faktiskt har blivit i köket
I förra inlägget tipsade jag om bra mat att ha med sig ut på vandring. Förvaring. Som ni vet är vi inga erfarna torkare, men jag tyckte faktiskt att det fungerade fint att ha samma temperatur på samtlig frukt och grönsaker som vi torkade
-) Så jag är långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Jag lägger mina kakor i en stor glasburk som ställs på köksbordet föratt se lite snygg ut. Själv är jag överförtjust i just enkla småkakor baserade på mjöl, smör och socker
Vet att många nu för tiden strävar efter att gå ner i vikt och det finns ju hur mycket tips som helst om det på nätet, men det finns tyvärr inte riktigt lika mycket fokus på tips hur man istället går upp i vikt
Just nu känns det som om sommaren är här. Tur att jag bakat en kaka, som jag kunde muta de med Åh inte vilken kaka som helst, utan vaniljkaka, som är så förgjordat god
Passar på att Tacka min snälla kollega Catrin för marsipanen. och skapa nåt nytt förhoppningsvis. (Syns inte så mycket på utsidan kanske att den är rosa
Det var den första efter älgdramat så jag kände mig rätt sliten och valde att ta en citypromenad istället… Jag tänkte att jag håller mig ifrån skogsnära ställen ett tag framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.