GUL FISKGRYTAMED LAX, TORSKOCHRÄKOR. En jättegod och smakrik fiskgryta fick bli helgens middag. Grytan blir matig och mättande med lax, torskochräkoroch passar perfekt att bjuda vännerna på
Idag gjorde jag en god fiskgryta, jag har varit sugen på det i flera dagar och igår så lagade de fisksoppa på Sveriges mästerkock och jag blev lite inspirerad, och om ännu mer sugen
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten ochräkor på toppen
Servera pajen som ensamrätt tillsammans med en fräsch sallad, eller som ett inslag på en buffé. Strimla laxen och skala räkorna om du inte använder fäördigskalade
Garnera gärna med dill. Skala räkornaoch ställ kallt. Strimla fänkål och purjolök fint. Lägg på tomaterna ochräkornaoch låt dem bli varma utan att koka
Toppa grytan med tärnad avokado. Rör i räkor, sockerärter och risonin. Koka risonin enligt anvisning på förpackningen och ställ åt sidan när den är klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.