Sätt ugnen på 175. Börja med bryna kycklingen i en het panna med Milda Kockens val. Lägga kycklingen på en plåt och sätt in den i ugnen för att avsluta tillagningen.
Värm en kastrull med höga kanter, häll ner 2 msk Milda Kockens val. Svetta majs, lök, ingefära, chili och vitlök tills du verkligen kan känna lukten av sötma av majs.
Tillsätt vattnet och två stycken Fond du chef kyckling. Låt det sjuda i 4-5 minuter. Tillsätt tabasco och sugarsnapärtor och låt dem sjuda 1 min med resten av soppan. Ta ut kycklingen och låt den vila i 3-4 minuter innan du skär upp den.
Smaka av med limejuice. Servera soppan i en skål med pastan i botten. Skiva kycklingen och lägg ovanpå, garnera med färsk koriander.
Tips: Tillsätt 200g svartkål eller grönkål till soppan.
En favorit är kyckling som fått koka i kokosmjölk och smaksatts medlimeoch basilika. Det är något speciellt med det söta, sura och salta som möts i många av thailändska rätter
Här kommer en enkel, god och väldigt smakrik vardagsrätt med lite asiatiska influenser. Lägg kycklingen i en ugnsform och häll över kokosmjölksblandningen
Stekt kycklingmed ugnsbakad potatis och koriander. Äkta hälften envisas alltid med att köpa hem djupfrysta, wokade grönsaker men jag tycker det blir så mycket fräschare och godare att själv skala och skiva grönsakerna
En len, krämig majssoppa som hälls ovanpå mör, chilikryddad kycklingoch krispiga grönsaker. Lägg sedan en sked medkycklingoch en rejäl hög med grönsaker i botten av en djup tallrik
Detta är en ljuvligt god jordnötssås medkyckling. Var noga med att smaka av med chili, limeoch salt. En kulle med ris och strimlad krispig salladslök som topping och jag är lycklig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.