Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokosoch vit choklad
Servera med ris eller stekta nudlar. Smaka av med salt, peppar, limenoch ev mer honung. Börja med att skära kycklingen samt alla grönsaker i mindre bitar
Här kommer en enkel, god och väldigt smakrik vardagsrätt med lite asiatiska influenser. Blandningen limeochkokos är himla god och fräsch och får smaklökarna att dansa
Tag en sked och sleva upp små bollar på plåten (täck med bakplåtspapper först). Imorgon får ni se vad det bjöds på här men idag kommer ett tips på en enkel och mycket god efterrätt
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Kyckling. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.