4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Jag valde att använda mig av generöst med lax, sej ochräkor. Fisksoppa kändes som perfekt fredagsmat, på en lagom ambitionsnivå, och möjlig att anpassa så att alla familjemedlemmar skulle bli nöjda
Tisdag = fiskdag, då passar en klassisk fiskgratäng bra. Smaka av med salt, peppar och muskot. Skala under tiden räkornaoch strö dem över fisken före serveringen
Garnera gärna med dill. Skala räkornaoch ställ kallt. Strimla fänkål och purjolök fint. Lägg på tomaterna ochräkornaoch låt dem bli varma utan att koka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.