Festlig fiskgratäng med rödtunga och räkor
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 750 g rödtungsfilé
  • 2 msk smör
  • 2 tsk salt
  • 2 krm nymald vitpeppar
  • 0.33 st purjolök
  • 1.5 dl vin
  • 4 dl matlagningsgrädde
  • 3 msk vetemjöl
  • 2 dl fiskspad
  • 2 msk kycklingfond
  • 0.5 dl dill
  • salt
  • 1 tsk strösocker
  • 2 st äggulor
  • 200 g skalade räkor
  • 250 g grön sparris
  • citronklyftor
  • dill
  • kokt ris
  • sallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.