Jag ville att den skulle vara nyttig, inte innehålla varken vitt mjöl eller raffinerat socker, ha en klar smak av choklad och inte smaka för mycket banan
Förutom chiafrön innehåller min hälsosamma kladdkaka avokado, mandelmjöl och är sötad med sötströ. Chiaägg görs enkelt genom att blanda chiafrö med vatten och låta det tjockna till en gelé under cirkus fem minuter)
Kakaohalten på chokladen kan du också reglera själv, det är själva sammansättningen av torkad frukt, bär och frön som är det nyttigaoch jag lovar, man behöver ingen stor bit för att känna att behovet är mättat
Blanda smält smör, den smälta chokladen, äggen och sirap. Häll smeten i smörad och bröad form och ställ in i ugnen ca 15-20 minuter. Kladdkakan ska stå kallt 1 timme innan servering, vill man kan man pudra över lite florsocker,
Kladdkakan har jag gjort extra god genom att bryna smöret och tillsätta salt och vaniljsocker. Oscar Målevik och Karin Moberg har tillsammans skrivit boken Friendly bread, baka glutenfritt från baguette till brownie
Söt, kladdig och "chokladig". Underbara värme och sol. Den här Kladdkakan är grymt god. ) men skönt med lite lek i sanden med Belle och att blunda några minuter utsträckt på en handduk
Finalen vann jag med "Kladdkaka med kanel- och kardemummafudge". Jag såg detta som en kul utmaning en helg och satte ihop fyra nya varianter av kladdkakor
Råsirapen är helt ljuvlig, mörk, tjock, aromatisk och med smak av lite bränd kola. Det här är det senaste försöket, och jag lovar att den inte bara är nyttigare, den är supergod också
spackling och målning) bakade vi inte ut all pepparkaksdeg före jul. En snabb sökning visar att det kan vara gott att göra äppelpaj - det ska jag prova - eller kladdkaka med degbitar i - det har jag provat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.