Först ut är en förrättmedavokado och kräftstjärtar, hur enkel som helst att fixa till och som går bra att förbereda och ha på lut i kylen tills den ska huggas in på
Skagenröra, räkröra eller någon annan slags röra är perfekt i skålarna eller så kan man som jag gjorde ta några salladsblad, räkor, en klick majonnäs, röd lök, avokado, några små tomater, rom och citron
) Den här förrätten kan ju varieras med en mängd olika fyllning och passar även till utflyktsmat eller som buffémat om du skär lite mindre bitar av rullen
~Neta & Peppe~. En förrättmedavokado, räkor och smetana serverad med citron och ruccola. Lägg en rejäl klick smetana ovanpå avokadon och toppa med skalade räkor
Så himla enkelt. Ugnsstekt laxmed broccoli, rödlök, gurka, avocado, olivolja och rostade mandlar. Lägg laxen i en smord (med kokosolja) ugnsfast form och salta och peppra
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Röran kan även läggas i en avokadohalva eller på en bit rostat gott bröd. Det har hitintills visat sej vara ett alldeles utmärkt beslut och redan nu tänkte vi bjuda er på vår förrätt som vi blev väldigt nöjda med
Jag brukar ta fram en skål med oliver och kanske denna goda fetaostdip. Men den är löjligt enkel, så det är nästan pinsamt att berätta… men här har ni den
Foto & styling. Servera den stekta laxenmedrostad potatis, örtsås och broccoli. Lax. Skölj och finhacka dillen och blanda med yoghurt, citronskal- och saft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.