Här snabba lammfärsbiffarmed massa smak. Mycket krämig, god och smakrik gratäng från Alströmer Gourmet med Oatley iMat, dvs vegetabilisk (fast de finns i alla sorter)
Hetta upp en stekpanna med olja och fräs grönsakerna i ett par, tre minuter. Salt och peppar. Koka couscousen enligt anvisningarna på förpackningen och blanda sedan med sojabönor, avocado i mindre bitar och majs
Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompis till vinet och den kompisen blev lammfärsbiffarmed soltorkade tomater och fetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarin och en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivolja och basilika)
Tillsätt ägget i färsen, blanda i vitlök och rosmarin, krydda med salt och peppar. Just den här ulliga har gått sommaren lång och betat i fina Fryksdalen hos goda vänner
Idag bjuder köket på saftiga lammfärsbiffar. Krydda med salt och peppar. Grillolja att pensla med. i glaset föreslår jag både en sydafrikan och en italienare
Lägg kantarellerna i en stekpanna och stek på medelvärme tills vätskan har kokat in. Nu är det inte bara svamptider även mandelpotatisen har sin bästa tid nu, eftersom mandelpotatis lätt kokar sönder är det enklast att koka den med skalet på
Ajvar relish är en kryddig grönsaksröra med rötter i Balkan som innehåller paprika och aubergine. Servera tillsammans med stekt strimlad vitkål eller nykokt broccoli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.