Barnen tyckteden var lite för kryddstark så nästa gång ska jag inte ta lika mycketcayennepeppar. Men jag älskadeden, riktigt mumsig och en sån himla bra vardagsrätt
Mortla all kryddor se de är finmalda. Stek färsen i matolja så den får yta på hög värme. Tillsätt lök och chili, låt det steka med och tillsätt tomatpuré
Man kan fyllasinaquesadillas med vad som helst. Fatet fyllshelatiden på och jag roar mig oftast med att ingen vågar ta den där sista biten trots att fler är på väg
Mortlaallakryddor se de är finmalda. Stek färsen i matolja så den får yta på hög värme. Tillsätt lök och chili, låt det steka med och tillsätt tomatpuré
Vill man kan man skär dem i mindre bitar, men vi behöll demhela. Eller helt enkelt en kubansk räkcocktail, som var väldigt god och lämplig som antingen förrätt eller tillbehör när man äter något hett grillat
Bryndetstrimlade köttet i olja och smör ganska kort tid på ganska hög värme. Han vill ha den stekt i skivor, jag strimlar köttet till en Sauté de Boeuf à la Parisienne
Jag hade visserligen inga riktiga blåmusslor eller stora räkor och jag fundilerade lite på om en italienare någonsin har sett en crabfishpinne, men tomatsåsen blev väldigt bra och färsk pasta höjer alltid en rätt avsevärt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.