Skiva kycklingfiléerna på längden så att varje filé ger två skivor. Låt sparrisen rinna av ordentligt, skeda över lite smör och toppa med parmesanflagor
Kyckling i pastasås. När vi var och handlade idag fick jag syn på en crème fraiche med smak av vitlök och parmesan och tänkte att den nog skulle bli toppen som bas i en pastasås
Blanda grädde och kycklingfonden, kan ev. Lögg de i en ugnfast form, och strö över riven parmesanost. Receptet hittade jag hos 4 personer1 kg kycklingfilésalt och peppar100 gr riven parmesanost3 dl grädde10 st soltorkade tomater i strimlor1 msk kycklingfondFärsk timjanGör så här. Stek kycklingfiléerna i stekpanna eller i ugnen och då tills de uppnåt 65-70°C. Häll allt över kycklingen och in i ugnen på 225°C i 15 min eller tills det bubblar och blivit genom varmt. Parmesankyckling 4 personer. 1 kg kycklingfilésalt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.