Stek kycklingenmed kryddor ochvitlök. Blanda samman kyckling, spenat ochchampinjoner. Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vittvin hemma och var ganska less imatbutiken körde jag det bekväma alternativetmedhalvfabrikat
Häll kokosmjölken över kycklingenochtillsätt även saft och skal från limen, kycklingfond, finhackadchili, finrivna/pressadevitlöksklyftoroch sambal oelek
½ dl kycklingfond. Häll på grädde och fond, samt riv över parmesan, krydda ev med salt och peppar. Såsen kommer att skära sig, men det är det som är själva grejen med den här maträtten
Kyckling, chorizo, timjan, paprika, vitlök, grädde mmm. Hacka gul lök ochvitlöken. Egentligen är det inte så konstigt för kyckling är ju väldigtmiltismakenoch passar på så sätt till många andra smaker
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idagfick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmedsmakav bacon, parmesanoch gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.