Lägg kycklingen i en ugnfast form. Smaka av med salt och peppar. Tillaga i ugnen ca 1 timme eller till kycklingen är genomstekt. Fräs i 2 msk olivolja på medelvärme i ett par minuter så att löken får litet färg
stekpanna och stek löken tillsammans medkycklingstrimlorna tills. Kyckling. smak och krydda med timjan. Servera den krämiga parmesankycklingen tillsammans med ris och
Smaka ev av med mer vinäger eller lime. Strimla kycklingen grovt. Garnera med paprika och basilikablad. Bryn currypastan i olja någon minut och tillsätt sedan kycklingstrimlorna
Krydda med nymalen svart -och vitpeppar Lägg över kycklingen på en tallrik när de är genomstekta. Dela kycklingfiléen och stek dem i smör i en stekpanna
Sockerärtor eller zucchini i skivor kokar på lite kortare tid och snabbast går frusna grönaärtor. Den här currypastan används till curry på kyckling, fisk, skaldjur och fläsk
Servera med ris och strö över färsk basilika. Skär kyckling, lök och paprika i små bitar. Fräs kyckling, lök och paprika i het olja tills den fått färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.