Servera med färsk baguette eller liknande bröd. Inte behöver man glömma sallader bara för att det spöregnar och är kallt ute, inte - servera salladen varm, bara
Idag ville jag göra en söndagsstek, men inte vilken som helst, utan en vegetarisk helstekt blomkål. Så jag blandade ner saffranet med rumsvarmt smör och sedan smetade jag in hela blomkålen med saffranssmöret
Smaka av med salt, svartpeppar och rödbetorna även med italiensk salladskrydda. mâchesallad. Carpaccio på hälleflundra med grönsakstimbal och sås pågröna ärtorPortioner
Jag har gjort det förut, då mixade jag dem med melon och mynta som passar perfekt till ärtor. Det är svårt att få mina frukostskålar att se annorlunda ut - de består ju som oftast av någon slags krämig sak - bananglass, chiapudding, avokadoglass eller overnight oats - med olika topping
Jag tycker den är så god att jag till ochmed blandar tärningar av vattenmelon i pastasalladen. Den ger salladen en spännande smak med karaktär samtidigt som den binder samman spenaten, mangolden, mache eller vad jag nu har för bladgrönt i salladen för dagen
Självklart har det med den varma oranga färgen att göra men kanske är det framförallt sötman som ger en rund och glad smak i kombination med andra grönsaker ochmed kött
Denna linsröran passade så bra till den fräscha kycklingsallad som blev gårdagens middag. Linserna går fort att koka och fungerar fint som ersättning istället för kött i en sallad eller till ris, pasta eller couscous
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.