Servera rätten med ris (alternativt naan- eller chapatibröd). Rätten är dessutom lättlagad och billig. Tillsätt vitlök och ingefära och stek i ytterligare ca en halvminut
Krydda såsen med salt och peppar och rör ner osten. Lägg dem i en ugnssäker form & toppa med kalkon. Blanda fänkål, schalottenlök, äpple, apelsin, zest och saft i en skål
Just att jag har valt oregano är för att jag har hela rabatten full av den just nu och att jag tycker det passar väldigt bra tillsammans med färsk gräslök som jag även den har fullt av mitt trädgårdsland
Jag började igår med knäck, samma recept som förra året som ni hittar HÄR, sen gjorde jag även dessa tryfflar med smak av apelsinoch saffran, och oj vad goda de blev
Medapelsinbottnaroch dulce de leche. Fortsätt med ytterligare en fjärdedel och rör sedan ner resten. Rör försiktigt ner ungefär en fjärdedel av äggvitorna i smeten för att lätta upp smeten innan du fortsätter med resten av äggvitan – då stannar luften kvar i äggvitorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.