Vispa ihop äggulor, socker och polkagriskrosset. Mixa polkagrisarna – i en matberedare eller en mixer – tills de är krossade men inte helt pulveriserade
Riv i limezest och smaka av med salt och peppar. Jag vet faktiskt inte var jag fick idéen till den här öppna lasagnen, men en dag fanns den där i huvudet och jag var tvungen att testa den
Gjorde (inte exakt enligt receptet) men inte trodde jag det skulle spela så stor roll. Ibland när man är på jobbet så kan man bara längta hem till en lugn kväll med god mat och ett glas vin
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Jordärtskockorna är verkligen superekologiska och närproducerade så det skriker om det, då vi fick dessa av Simos mamma, från hennes skörd på tomten – så goda
Häll över citronsaft, dragon ochvitlök. salt och olivolja. Vit fisk med dragon, citron ochvitlök (4 personer). ca 600 g färsk/tinad vit fisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). 2 pressade vitlöksklyftor. ca 600 g färsk/tinad vit fisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). 2 pressade vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.