Tillsätt alla torkade örter ( el färska om du så vill), sojan och smaka av med salt & peppar. Servera med lite nyriven parmesan och några drag på svartpepparkvarnen
) Till middag experimenterade jag fram en otroligt smakrik köttfärssås, hur god som helst. Finhacka gullöken och bryn i lite olja tillsammans med färsen, krydda med salt och svartpeppar
Fräs dem i olja i en stekpanna på medelhög värme några sekunder. Smaka av med salt. Tillsätt chili, vitlök ochvinoch låt koka in, cirka 3 minuter, broccolin ska fortfarande vara spänstig. 1 dl vittvin
Sej med dijonsenap, vittvinoch blandade örter. Den är lika god som den är ful, men om man förmår se bortom dess gråa nyanser, har man en fisk som smakar alldeles fantastiskt bra, och som dessutom brukar säljas till väldigt förmånligt pris, i jämförelse med sina mer estetiskt tilltalande släktingar
Smaka av med vitlök och salt och peppar. Då har du en såsbas med väldigt koncentrerad smak. Här kommer en riktigt smarrig förrätt, Det går bra att göra en större portion och ha som huvudrätt också
Koka upp vattnet med buljongtärning och rör om så det löser sig. Det verkar vara med koriander ungefär som med havtorn - antingen älskar eller avskyr man dem
Rätten funkar fint även med â€gammalâ€potatis. Den tar lite tid eftersom potatisen ska bli klar i ugnen men det är ju bara vänttid och inte arbetstid
Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizza med svamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
Bryn färsen i lite olivolja, krydda med salt och svartpeppar. Efter pizzabakandet i fredags blev det massa överbliven tomatsås så för att inte låta något gå till spillo gjorde vi en köttfärssås på det som blev över samt en bit mögelost och lite gott vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.