Helgen som gick spenderades i Karlskrona eftersom sambon jobbade helg och innan vi åkte hem i söndags gjorde jag en mycket god köttfärspajmedsmak av gorgonzola
Cheesecake medsmak av ansjovisPortioner. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten Finstrimla ansjovisen Häll ansjovisspadet i en kastrull tillsammans med crème fraiche och koka upp
Nagga botten med en gaffel. riven (eller annan smakrik ost). Blanda ihop ingredienserna till pajdegen i matberedaren snabbt, låt den helst vila en stund i kylen
Häromdan pratade jag med Flacken och frågade lite om pajen, och han berättade att det egentligen är en helt vanlig köttfärspaj men att hemligheten är att använda extra ost
Servera med en sallad och en klick creme fraiche för bästa smak. Hetta upp en stekpanna med smör eller olja och bryn köttfärsen tills den är helt genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.