Lägg köttfärsen i en bunke och häll på hälften av ströbrödssörjan och blanda ordentligt. När såsen har blivit varm och börjat bubbla är köttfärslimpan klar
Lägg brödskivorna på ett fat med lite kant så att de får plats utan att ligga för mycket omlott. Blanda färs, lök, sirap, soja, ägg och mjölkindränkt bröd, persilja och kryddor i en skål
Har ni testa göra köttfärslimpamed en påse löksoppa (pulver) i. En lite miss gjorde jag dock genom att blanda ner all soppa åt gången och köttfärslimpan blev då lite lös i konsistensen
Forma till två avlånga limpor och lägg på bakplåtspappersklädd plåt. En smakrik, fast köttfärslimpamed långstekt, karamelliserad lök och en galet god pepparsås som jag kokade ihop med en gnutta starkvinsglögg
Blanda ihop köttfärs, lök, ströbröd, ägg, mjölk och kryddor. Krydda med grillkrydda runt om och på köttfärslimpan, detta gör att den får en knaprig yta
riven parmesan (om ens paleo-variant tillåter det) blandat med rivet citronskal ovanpå, om man vill. Lägg upp bacon tätt på skärbräde och rulla in köttfärslimpan
Till exempel så är det ett bra tips att både låta linfröna stå i blöt och att förbereda grönsaksröran som linserna ska blandas med, under tiden som linserna kokar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.