14 port
Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här: Koka morötter och purjolök i vatten 5 min. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. Servera soppan med bröd.
Så här gör jag min variant. Sen klingar namnet påsoppan extra bra i mina pojkars öron. Serveramed en klick creme fraiche, vitlöksbaguette eller något gott lantbröd
Serveramed nybakat bröd. Fräs trattkantareller (använder du champinjoner, skiva dem), tärnad palsternacka och morot, hackad lök och vitlök i en gryta med smör
Tillsättvattenoch grädde/creme fraiche samt buljongtärningoch hummerfond. Mitt recept för i dag är väl lite mittemellan, men som sagt – ta det du har hemma och prova dig fram
Bryn den i smör i en kastrull tillsden blivit mjuk. Mjukstart med fyra arbetsdagar denna veckan. Självklartär det inga fina smycken utan billiga smycken från H&M mm där gummibandet är slut ellerfärgen borta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.