Häll i mascarponen över digestivekexen toppa med jordgubbarna + lite krossade digestive kex. Mal eller hacka digestive kexen grovt, blanda ihop med det smälta smöret tryck ut i små paj/glas formar
Varma grovt krossade Digestivekex, mascarponekräm och jordgubbar i portionsglas eller skålar. Tillsätt och vispa ut mascarpone-osten, florsocker samt fröna från vaniljstången
chokladflarn med chili och mascarpone med riven choklad och jordgubbar. 500 g mascarpone. Blanda samman mascarpone med dadelriv (sjukt gott att äta som det är, men försök att spara lite till efterrätten Ingredienser 4 personer. 500 g mascarpone
Vispa mascarpone, florsocker och citron till krämig konsistens. 300 g mascarpone (jag använde en ask som är på ca 280 gram och det gick bra). 2 dl jordgubbar, delade och lätt sockrade
Jag och Magnus fick i uppdrag att bjuda på efterrätt i år och valet föll på en riktig storfavorit - Limemarinerade jordgubbar med mascarpone - SÅ himla god
Champagne- & mascarponefrosting. Hur som helst, det ni ser ovan är cupcakes som är fyllda med champagnemarinerade jordgubbar och toppade med champagne- och mascarponefrosting
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.