Viktigt också att man använder anjovis av skarpsill och inte några sillburkar med anjovissmak. Vill du förbereda dagen innan, så gör så långt som till att du lagt blandningen i formen, men blanda även då, översta lagret med potatis i pannan innan du lägger allt i formen
Jag vill naturligtvis bidra med något typiskt svenskt som vi äter på julen. Varva sill, lag, rödlök, purjolök, äpple, kryddpeppar ochdill i en burk eller bunke
Skala potatis och lök - skär dessa i tunna strimlor. Häll över ansjovisspad och grädde. Smörj en ugnssäker form ca 25x30cmVarva potatis, lök och ansjovis i formen - avsluta med potatis överst
Och den bittra russin- och körsbärskaraktären tillsammans med vaniljen och chokladen i vinet passar perfekt till den gräddiga och salta karaktären hos frestelsen
Vispa först upp grädden och vispa sen ner kaviar ochdill. dill. Linas JanssonsFrestelse. Jag ställde mig och gjorde köttbullar ochJanssons när vi stigit upp kring lunch så varför inte äta det till frukost fast det är sen lunch
Lägg ut ett vinblad med den ojämna sidan upp, ta en sked fyllning och vik ihop till dolma. Blanda ihop hackad lök, salladslök, ris, pinjenötter, dill, persilja, citronsaft, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.