Ihelgen testade jag att göra receptet själv då vi hade gäster. Det här är ett enkelt recept påkycklingi ugn som jag lärde mig av min svärmor när vi var iIrak
Idag bjuder jag påhelkycklingallt-i-ettigen. Det har varit en minst sagt tuff vecka där jag intevaritheltfrisk och så två klasser med muntliga prov på det
Ett tips är att lägga smör under skinnetpåkycklingen, då blir den extra saftig. Till detta blev det klyftpotatis och en sallad på tomat, mozzarella, lök och romansallad
Sätt ugnen på. Att laga en helkycklingi ugn är enkelt och gott. Skölj kycklingen noga. Sötman från mango och äpplen ikombination med det syrliga från citronen ger en härlig smak
Vispa ner kycklingbuljongen, litei taget och vispa, koka upp under omrörning. Den här soppan har jag gjort tidigare och den är helt grym så testa den om du vill ha en smarrigkycklingsoppa nu när hösten sakta men säkert smyger sigpå
Du hittar vårt recept påhelkycklingi ugn här. Det krångligaste med att göra helkycklingi ugn är att man måste tranchera den men med en enkel guide brukar det gå relativt snabbt
0,5 kruka färsk timjan 100 g smör, rumstempererat 3 klyfta vitlök, rivna 1 citron, zest och saft 1 helkyckling (à ca 1300 g) salt peppar. 1Potatispuré900 g mjöligpotatis, skalad (t ex King Edward eller mandelpotatis) 3 dl mjölk 50 g smör, rumstempererat 1 msk honung, flytande 1 msk dijonsenap 250 g haricots verts, tillservering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.