Bred på "kryddblandningen" på filéerna. "Fransk" kryddröra3 Kycklingfiléer. Gör så härStarta ugnen på 200°. Bryn filéerna 2 minuter på var sida. Ställ in i ugnen i ca 13 minuter (beroende på hur tjocka de är). På väg in i ugnen 3 Kycklingfiléer
Skär kycklingen i bitar och stek den. 4 kycklingfiléer. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
På torsdag har vi som vanligt sopplunch på jobbet och det är andra gången som jag lagar soppan, det blev ju en succé sist jag gjorde min grymma Hummersoppa så jag hoppas min löksoppa ska bli lika omtyckt
Det här är ett enkelt recept påkyckling i ugn som jag lärde mig av min svärmor när vi var i Irak. Kycklingen får en jättegod syrlig smak då den marineras i kryddor, yogurt och granatäpplesirap
Man kan fylla dem med mer matigt innehåll (då blir det tekniskt sett galette och då ska man istället göra dem på bovetemjöl) eller en crêpes och då är det ett mer sött innehåll
Klappa in kryddblandningen påkycklingen. Gott är det, och kycklingen blir väldigt saftig och god. Lyft på skinnet och se till att det kommer in kryddor även där
Jag tillagar min kyckling i stekpåse för att få den extra saftig och god. Djej mehshi- fylld kyckling är en en festlig rätt som gärna serveras vid högtider i Mellanöstern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.