Smårätter som passar fint på ett buffébord till sommaren och avnjuts med ett glas mingelbubbel. Om man vill så kan man strö på sesamfrön eller vallmofrön, grädda i ugn tills de blir gyllene i färgen
Idag lagade jag vegetariska dumplings till lunch. Jag lagar allt mer vegetariskt. Speciellt på hösten tycker jag det är helt ljuvligt med köttgryta eller stek till middag
Receptet till rotfruktsgratängen hittade jag på bloggen Livsnjutarnas gourmetkök och receptet på kikärtsbiffarna fanns i min samling av spännande recept jag kopierat från kokböcker, men har tyvärr glömt vilken vegetarisk kokbok just det här receptet kommer från
Till buffén hade jag lagat rätter som gick att förbereda. Till kaffet hade jag förberett frozen cheesecake toppad med minimaränger i olika pastellfärger och gjort det enkelt för mig och köpt fyra tårtor och även rulltårta, som Jackie önskade sig
så då förstår ni hur bra och god den är Så häromdagen slängde jag ihop en sådan sallad och med lite kycklingfilé till och en basilikasås, fick man till en riktigt härlig middag
Enligt receptet skall salladen serveras till stekt ryggbiff eller entrecote (som man skär i bitar). Dagens lunch blev dock en förenkling - istället för att steka kött åt vi salladen till sådan skivad rostbiff som man kan köpa färdig i butik
Jag tillverkade ju vanliga köttbullar till det övriga festgänget, men ville inte att vegetarianerna skulle bli alltför förfördelade och bullösa, så det fick bli några mandelbullar till dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.