De kommer att finnas med på buffébordet på lördag – och de kommer få samsas meden hel rad andra vegetariska rätter, menocksåen massa kallskuret, härliga ostar och goda röror
-). Lite av tomatoljan i såsenoch avsmakning med salt och peppar. Så lätt att slänga ihop ensås av det här slaget meddet man är sugen på för tillfälletoch ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Toppa med örter av något slag. Sätt in plåtenoch grädda brödettillsdet får fin färg. Ös upp degen på bänkenoch arbeta denordentligttillsden är jämn och elastisk
Lämna en orörd degkant överst där degen ska fästa så att rullen håller ihop. Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper
Gör samma stekprocedur på den här sidan, alltså hög värme till att börja medoch sänk efterhand. Köttfärs på bloggen i går och köttfärs på bloggen i dag, menså kan det bli ibland
Kryddade med sumak- krydda och flingsalt. Gör så här. Enfräschsallad är alltid gott till tex grillat. Gjorde ensalladmed fetaost, tomat, lök och basilika
Skär lök och fänkål så tunt som möjligt. Salladmed jordgubbar, tomater, fetaost ochavokadoDet är många av sommarens bär och frukter som passar bra tillden feta och krämiga fetaosten, ochjordgubben är absolut ett av dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.