Mosa potatisen med en el-visp och tillsätt mjölk i omgångar under vispning till lagom konsistens. Vispa ner matfettet och smaka av moset med salt och peppar
Idag serverar jag min kalvlever medpommesduchessemed ramslök. Brogatan är en av Malmös absolut trevligaste och bästa restauranger med kalvlever anglais som stående inslag på menyn
Slå av vattnet och mosa potatisen med en potatismosare. Smaka av med salt och peppar. Koka upp en kastrull med saltat vatten och lägg ner sparrisen i 2 minuter. Öka ugnstemperaturen till 275°C med grilleffekt i vanlig ugn och 250°C i varmluft
Slå av vattnet och mosa potatisen med en potatismosare. Smaka av med salt och peppar. Koka upp en kastrull med saltat vatten och lägg ner sparrisen i 2 minuter. Öka ugnstemperaturen till 275°C med grilleffekt i vanlig ugn och 250°C i varmluft
Tillsätt marinaden med allt grönt och låt koka under lock tills köttet känns mört. Fräs svampen i smör och tillsätt den i grytan tillsammans med smulad ädelost, grädde och gelé
Fina härliga måndag, jag har faktsikt hunnit med en hel del fast att jag jobbat. Pommesduchesse. Nu står en gryta med härliga kotletter på spisen, jag har gjort dem tidigare och vet hur goda de blir, supersmarrigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.