Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 rödlök 1 gurka 4 tomater 150 g fetaost el Apetina® vitost ½ kruka färsk oregano 1½ dl kalamataoliver ½ dl olivolja 1 msk rödvinsvinäger 1 krm svartpeppar
Idag kommer därför ett tips på grekisksallad med pasta för en matigare känsla. Eftersom vi har kommit in i juni nu kör jag fullt ös med sommarmat, gärna fräscha sallader
Då räcker det att äta lite lättare lunch som en fräsch sallad. Denna goda kycklingsallad med grillad kyckling istället för kycklingfiléer är det otroligt mycket smak på och i kombo med bacon, balsamvinäger och crème fraich med smak av fetaost och soltorkade tomater säger jag bara ”yummie”
Att äta en kall sallad kan ta emot lite under kallare årstider. Testa därför en varm sallad istället, gärna på hälsosamma och mättande grönsaker som broccoli, grönkål, rödbetor och sötpotatis
Grekisksallad är en klassiker. av MosternEn enkel och matig sallad - bättre sommarmat finns inte. Ibland blandar jag stora vita (marinerade) bönor i salladen för att göra den extra matig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.