En lättgjord och väldigt god potatissalladmed purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Tvätta potatisen och koka den i saltat vatten. När potatisen svalnat så mycket att den går att hantera, dela den i bitar och vänd ner försiktigt i bönblandningen
Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Salladen serverades till grillat. Min nya blogg hittar du Hoppas att du följer med mig ditt. Varma rödbetor och chevréost som smälter på dem, behöver jag säga mer än så
När vi var i Grekland åt vi en sån sjukt god klyftpotatis, ugnsbakade eller friterade, vet inte riktigt men dom var så in i bombens goda med riktigt krispig yta, smak av oregano, citron och ljuvlig olivolja
Häll av kokvattnet och låt potatisen ånga av. Dela större potatisar. 750 g färskpotatis. 11 dl repade oreganobladTvätta och koka potatisen. 1Blanda potatisenmed olivolja, citronskal och saft, salt och peppar
Idag kommer därför ett tips på grekisksalladmed pasta för en matigare känsla. Eftersom vi har kommit in i juni nu kör jag fullt ös med sommarmat, gärna fräscha sallader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.