Glutenfriakanelbullar som smakar precis som vanliga. Dock blir de glutenfria bullarna torra lite snabbare så frys in det som inte äts upp direkt på bakdagen och ta fram och tina och värm bullarna i ugnen innan servering så smakar de som nybakta
naturligt glutenfriakanelbullar. Vilken härlig dag det var när vi plåtade bland annat kanelbullarna. Vi fotade kanelbullar, glutenfri och mjölkfri jordgubbstårta, glutenfria småkakor, saftig glutenfri sockerkaka, glutenfria kärleksmums och en massa härliga stämningsbilder
Det går bra att använda andra naturligt glutenfria mjölsorter som du har hemma. Har ju recept sedan tidigare på goda bullar, men dessa blev bäst hittills
Inget husk och inget xantangummi i de här glutenfria kolasnitten. Kakorna är helt utan gluten, ägg och laktos, och kan lätt göras helt mjölkfria genom att byta smöret mot mjölkfritt margarin
Däremot blev den inte så hög att den gick att dela i fyra bottnar, utan jag fick nöja mig med tre. Vi har kalasat här hemma hela helgen, vi har nämligen så väldigt mycket att fira nu i november
Sätt en deg av margarin, mjölk, jäst, socker, salt, kardemumma och 12 dl mjölmix. Degen är först ganska lös, men sväller till lagom fasthet under jäsningen
Det måste ju åtgärdas, så jag satte igång att baka kanelbullar för glatta livet. Resultatet blev verkligen KANELbullar med extra allt, Jag påstår inte att bullarna är som "vanliga" bullar, men jag påstår att de är jättegoda och ett riktigt bra alternativ för oss som inte tål gluten
Havtorn kan jag ju nästan inte leva utan, det hjälper mig att få ordning på mina torra slemhinnor här och där, så det äter jag i någon form nästan varje dag
Bullarna blev mjuka och saftiga och inte alls torra som en del glutenfria bullar ibland kan bli. Kan man verkligen köpa sig lycka i form av några kanelbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.