För alla som ätit eller provat att bakaglutenfria bullar vet nog om hur svårt det kan vara att få tag i ett bra komplement till de vanliga kanelbullarna men äntligen
Det tillför smak och lite bättre konsistens. Förra helgen, när jag var i Umeå och höll kurs för celiakiföreningen, så provade vi på att bakanaturligtglutenfritt tunnbröd utan mjölmix
Gröp ett litet hål i mitten av varje bullbotten (spara det urgröpta bullbrödet. Därför är det väl inte mer än rätt att det ska finnas en semla som även glutenfria fikaivrare kan njuta av, så här års
Knäckig äppelkaka - Glutenfri. Här om dagen bjöd jag på fika här hemma. Glutenfri, jättegod äpplekaka med äpplen från trädgården och vaniljgrädde till det
Folk uppskattar bland annat att de är så enkla att baka och att de verkligen liknar “vanligt” bröd. Durramjöl är ett naturligtglutenfritt, halvljust fullkornsmjöl
När vi går ut och äter middag på restaurang vill jag sällan äta efterrätten på restaurangen utan föredrar att gå till typ Espresso House för att njuta av deras goda muffins
Jästa bröd blir så himla mycket bättre. Hurra. Baka,. Glutenfritt. Dock måste man komma ihåg att glutenfria degar jäser inte lika mycket som degar på gluten-mjöl, och de ska vara kletigare än "vanlig" bröddeg annars blir brödet torrt och tråkigt när det är gräddat
Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiga naturligtglutenfria morotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakad utan vitt socker
Själv ska jag ut på jobbmiddag och köra minigolf (cirka 10 år sen sist - hur ska det gå. Här ser ni en äppelkaka som jag tycker blev både saftig och luftig
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Det här med vänner – när man är vuxen och hittar nya vänner i samma stad man bor i, och man bara undrar hur det kommer sig att man inte känt denne hela livet
En av gästerna är glutenintolerant och därför bakade jag dessa glutenfria syltgrottor som jag hämtat från Jessica Frej och Maria Bloms bakbok Nytt Fikabröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.