Mixa bären med likören och häll purén i en skål. Vispa grädden med sockret. Garnera med jordgubbar, skurna i fjärdedelar, citronmeliss och krossad maräng
Garnera gärna med färska jordgubbar och maränger. Maränger (köpta går bra med). Vad gäller marängerna så har jag äggvitor över då och då så jag slänger alltid ihop maränger och förvarar i en lufttät burk
Mixa bären med likören och häll purén i en skål. Vispa grädden med sockret. Garnera med jordgubbar, skurna i fjärdedelar, citronmeliss och krossad maräng
Jag serverade den här goda chokladmoussen gjord på vit choklad i ganska små glas och så toppade jag den med passionsfrukt som bryter av fint mot den söta chokladen
Ta fram glasen med moussen. Vitchokladmousse. Vispa ihop florsocker, äggvitaoch ättika. Rör ihop och låt vila till sockret löst sig, rör lite då och då
Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta medvitchokladmousse
Vispa grädden och vänd bestämt ned i en tredjedel av grädden med luftiga tag i den smälta chokladen. Vänd sedan bestämt ner grädden lite i taget med luftiga tag till en mousse
Vit mjuk chokladmousse toppad med jordgubbar och yuzu curd. Jag valde att göra den vitachokladmoussen lätt syrlig med lite kesella för att den inte skulle bli översöt
Vinter är frusenvithetmed inslag av juligt rött och grönt. Dessutom alldeles för mörka dagar, Bambiövningar på hal is - trots rejäla dubbar - influensa ochrödfrusen nästipp
Vispa äggvitorna till ett fast skum med en elvisp, tillsätt sötning och vanilj och vispa igen. Istället vaknade jag upp och monterade ihop min jordgubbstårta till frulle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.