Skär upp fläskfiléni tunna skivor och hetta upp en stekpanna med smör. Tänkte dela medmig det godaste jag ätit på länge och som var väldigt uppskaddad här hemma
Eftersom vi skulle äta vår fläskfilémed en nudelsallad så passade Håkan på att testa ett recept på en vietnamesiskdippsås som han visste fanns iLisas bok "Det godaste jag vet"
Blanda oljan medlime, chili, rödlök, hackad basilika och honung. Hittade ett mycket intressant recept på dubbelmarineradfläskfilé hos Tinas skåpmat som jag var tvungen att pröva
Serveras med tex potatis och grönt, ev lingonsylt. Salta och peppra och lägg i ugnsform. Vispaihop crème fraiche, grädde, soja, mango chutney och sambal oelek
två fläskfiléer. Ingredienser. salt och peppar två fläskfiléer. en gul paprika. en gul paprika. 4 dl vispgrädde. 1 dl creme fraiche. 1 dl philadelphiaost. 2 stora vitlöksklyftor. 4 dl vispgrädde. 1 dl creme fraiche. 1 dl philadelphiaost. 2 stora vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.