11 burk
körsbärstomater eller hela tomater på burk
11 tsk
strösocker
11 msk
hummerfond eller 1/2 hönsbuljongtärning
11/2 tsk
torkad timjan
11/2 färsk
basilika
11 1/2 dl
matlagningsgräddeHalvtina fiskblocket och dela det i 4 bitar. Salta och peppra.
1 Hacka
löken och fräs den mjuk i smör. Häll på tomaterna, socker och fond. Rör ner kryddorna och häll på grädden. Låt koka upp. Lägg i fiskbitarna och ös över lite tomatsås. Lägg på ett lock och låt sjuda i ca 10 minuter tills fisken är lätt att dela. Servera med pasta, ris eller potatis.
Häll över blandningen med crem fraiche. Hacka dillen, skiva tomater och purjolöken. tomater. 5 tsk salt svartpeppar dill purjolök tomater Rör i hop 2 dl creme fraiche 0,5 dl mjölk chilisås eller 2 msk ketchup riven ost och strödbröd
En smaskig fiskgratängmed broccoli blev det. Salta och peppra med vitpeppar. Tillsätt tomatpuré. Idag var det min tur att stå för maten här hemma, och som oftast lagade jag fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.