Min tanke i höstas var att köra "ett foto om dagen" och sedan presentera varje veckan. Visst har tidenvarit en orsak till att jag inte bloggat alls på sistone, men datorstrul har även det ställt till det för mig
Fyll ett glas med is. Ta dubbelt så mycket Cinzano som apelsinjuice. Is. Garnera med en apelsinklyfta 2 delar CinzanoOrancio (varunr. 1 del färskpressad apelsinjuice
Häll upp ikanna och fyll på med soda och is. Blanda allt utom soda i shaker och skaka. Kamikaze kan göras på flera sorters curacao,vanligast är cointreau eller triple sec men blandningar med tex blue curacao - 10cl Vodka. 10cl Limejuice
Vi började kvällen med en fördrink. Dagarna bara springeriväg och jag har inte haft tid att blogga, men nu sover Max, Kristoffer är och tränar och jag sitter lugnt här framför dator och surfar
Detta är en stor favorit hos mig. Salt, krämigt och knaprigt. Flingsalt. Chiliflakes. Rosta alla frön och kärnor i en torr stekpanna tills de fått fin färg
Fördela ut det lufttorkade köttet som blommor i en ugnstålig form med små koppar. Ha ner Crème Bonjour Soltorkad Tomat i en sprits och spritsa ut en klicki varje tulpan
Villnivariera tapenaden med en annan röra, eller servera båda samtidigt. Det går faktiskt utmärkt att njuta av rörorna till glögg, allt måste inte vara sött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.