Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra
Servera genast med en fräsch grönsallad och kokt potatis. Tillagas i ugn ca 15-20 minuter (medan potatisen kokar). 1. Krydda med1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat. Stek fisken mitt i ugnen 1215 minuter. ca 100 g finhackad Fetaost. 1 förpackning Cocktailtomater ca 200 gr. 1 Paprika röd eller gul
Smaka av såsen med kajennpeppar och svartpeppar. De två små godingarna är väldigt påhittiga, men när de kommer in och äter av farmors tårta och säger att det var underbart så smälter man direkt
Servera den frasiga fisken med mos. Så, till alla er tappra som inte haft semester än – eller som kanske inte har någon semester alls – här kommer ett klassiskt vardagsrecept och en liten klapp på axeln från mig
Fukta kanten på martiniglaset med en citronklyfta. Syrran och hennes familj dyker upp under dagen. Häll upp drinken i glasen och dekorera med en äppelklyfta
Skär tomat och lök i mindre bitar och rör ihop med hackad basilika. Det är ju ingen hemlighet att jag älskar tomat och basilika, här bildar det ett jättegott täcke tillsammans med rödlök och riven ost
God och fräsch var den i alla fall med smak av passionsfrukt och citron (från lemonaden). Den här fördrinken kom till av vad jag hade hemma och vad jag tyckte passade och resultatet blev en riktigt god fördrink
Jag hittade både skor, underkläder och ett gäng med nya tröjor att fylla garderoben med. Jag har varit upptagen med både det ena och det andra helt enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.