Vädret kunde väl ha varit mer juligt att önska men samtidigt var det riktigt mysigt här inne i stugvärmen med tända ljus, varm glögg och adventspyssel när blåsten tog i och regnet slog mot fönsterna
Vi brukar dock äta ganska sent och hinner vanligen med efterrätten precis innan tolvslaget, så då fungerar det bra att korka upp champagnen/mousserande vinet till efterrätten och sedan skåla i densamma till tolvslaget, I annat fall passar ett sött porlande dessertvinmed parfaiten, exempelvis en Asti
Hon skapade receptet tillsammans med två kompisar redan i lågstadiet och det håller verkligen än. Detta recept kommer från Jessica Frejs härliga bok Supergott och Supersnabbt
Jag och Johan bestämde att vi skulle laga denna på fredagen då jag bara skulle hem och vända efter jobbet innan jag skulle på After Work med brudarna och behövde lite mat i magen
Kiron fick ju kortdag och de har haft fredagsmys med Disneyfilm sen. TACOGRYTA MED CHORIZO. Idag har jag och skruttan varit lediga och grabbarna varit på skola/jobb
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.