Servera med ris eller bandpasta och en god sallad. Mixa banan, mangochutney, sambal oelek, curry, vitlök och creme fraiche till en sås och häll den över kycklingen
Igår gjorde jag den här busenkla och snabbfixade kycklinggratängenmed sånt jag hittade hemma. December och julledighet närmar sig med stormsteg men än behövs det matlådor
1 dl mangochutney. Sätt ugnen på 225 grader. Rensa bort köttet från den butiksgrillade kycklingen. Skär de största köttbitarna och paprikan, minimajsen och bambuskotten i mindre bitar
Servera med ris. Gav mig på att pröva en mangochutney/curry-rätt idag. I vilket fall som helst har jag sett på andra matbloggar att curry och mangochutney ska vara en bra kombination och lånade därför lite mått från dem
Denna kycklinggratängen blev verkligen jättegod. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Mangochutneyn gör det lite sött, så såsen blir riktigt smarrig
Denna kycklinggratäng gjorde jag för nån vecka sen och blev riktigt gott. Hoppas allt är bra med er. Blanda creme fraiche, grädde, mangochutney, sambal och kycklingfond
Middagen idag blev en indonesisk kycklinggratängmed kokosmjölk, vitlök och mangochutney. Lättlagad och smakrik är denna kyckling med smak av Indonesien
Till middag ikväll blev det kycklinggratängmed bacon, ananas och mangochutney. Strö över jordnötterna och servera med ris, salladsblad och mangochutney
Tillsätt sedan creme fraiche, soja, mangochutney, grädde, kalvfond, salt & peppar. Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämig kycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen
Att göra egen mangochutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Skala och skär mangon i bitar, strimla ingefäran i tunna bitar (typ tändstickor) Kärna ur och hacka chilin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.